ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ
Καταλαβαίνουμε ότι μια τόσο σημαντική σας στιγμή, θέλετε και ο τετράποδος φίλος σας να λάμψει! Παρολ’αυτά, αν ο σκύλος σας δεν δέχεται να φορέσει σακάκι, μην τον πιέσετε! Υπάρχουν διάφορες ιδέες, όπως τα μικρά και όμορφα αξεσουάρ, παπιγιόν, γραβάτες, φιογκάκια κ.α.
Είναι λογικό, το ρούχο να προκαλεί δυσφορία στο σκύλο σας, γι’ αυτό καλύτερα να μην του το φορέσετε. Φανελάκια ή ρουχα θα τον περιορίσουν και δεν θα μπορεί να κινηθεί, να περπατήσει. Οπότε αν τον θέλετε ήρεμο και ευδιάθετο εκείνη την ημέρα, μην τον αναστατώσετε!
TAKE EXTRA CARE! Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσάς, η οποία θα περιλαμβάνει την τεράστια περιποίηση σας! Γιατί όχι και του τετράποδου φίλου σας; Αν τον θέλετε παρών στο γάμο, επειδή είναι μέλος της οικογένειάς σας, χαρίστε του και την περιποίηση που του αναλογεί! Ένα μπάνιο, κομμένα νυχάκια κι ένα βούρτσισμα από έναν επαγγελματία, είναι υπέρ αρκετά για να νιώθει χαρούμενος. Θα είναι τόσο χαριτωμένος και τόσο γλυκός στη σημαντική ημέρα της ζωής σας, όπως ακριβώς είναι!

Αντ. Θεοχάρη 1-3 & Σαχτούρη, Πειραιάς Τ: 2114061973, 6975021235, 6972209278 Ε-mail: petpawse@outlook.com

Facebook: PAWSE