Στο Πυροφάνι του Πειραιά, θα νιώσετε σαν σε κυκλαδίτικο νησί με θέα το γαλάζιο! Με νησιώτικη αύρα που αντανακλάται στο υπέροχο σκηνικό του, η θαλασσινή παράδοση συναντά τις σύγχρονες γεύσεις. Ο λόγος φυσικά, για το «Πυροφάνι του Πειραιά, το ψαροφαγείο με αδυναμία στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, που ταιριάζουν ιδανικά με όλα τα αποστάγματα, από το ουζάκι σας μέχρι το τσίπουρο ή το κρασί.

Και οι προσδοκίες σας εγγυόμαστε πως βγαίνουν αληθινές, χάρη στην executive chef, παγκόσμια κριτή γαστρονομίας της WACS και γενική διευθύντρια του Chef Club of Attica Acropolis, Εύα Μπόνα, η οποία κρατάει τα ηνία της κουζίνας μαζί με τον γιο της, Κωνσταντίνο Κοκκόση! Το «Πυροφάνι του Πειραιά» είναι ιδανική πρόταση για μία χαλαρή οικογενειακή εξόρμηση ή για παρεΐστικη συνάντηση όπου όλοι θα απολαύσουν εξαιρετικούς ψαρομεζέδες και ολόφρεσκα ψάρια, σε τιμές διόλου… αλμυρές!

Το Πυροφάνι του Πειραιά, τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και σέβεται τις ανάγκες όλων! Υπάρχει δεύτερη είσοδος προσβάσιμη σε καρότσια και ΑΜΕΑ! Έχουν διαμορφώσει στον χώρο τους, μια γωνιά κατάλληλη για θηλασμό!


Ακτή θεμιστοκλέους 212, Πειραιάς, Τ: 2104208727

Facebook: Το Πυροφάνι του Πειραιά

Instagram: to_pirofani_tou_peiraia