Στο Wonderland food +play θα απολαύσεις εστιατορική κουζίνα την ώρα που τα παιδιά σου διασκεδάζουν μέχρι… τελικής πτώσεως!

Μετά από μία κουραστική μέρα, οι περισσότεροι από εμάς, το μόνο που θέλουμε είναι να ξεκουραστούμε απολαμβάνοντας στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά μας. Μία αγκαλιά με το παιδί μας, σίγουρα είναι ικανή να μας κάνει να ξεχάσουμε τα άγχη και τα προβλήματα, αλλά για σκεφθείτε, δεν θα ήταν καλύτερα αν αυτό μπορούσε να συνδυαστεί και με τη δική μας, προσωπική ευχαρίστηση; Στο Wonderland food + play στο Μικρολίμανο, έχουν αυτό που ζητάς!


Πρόκειται για έναν παραμυθένιο χώρο, υψηλών προδιαγραφών όπου οι μικροί μπόμπιρες μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και να απασχοληθούν δημιουργικά με τους ειδικούς παιδαγωγούς που βρίσκονται στον χώρο, ενώ εσείς μόλις μια ανάσα μακριά, στον ίδιο ακριβώς χώρο, θα απολαμβάνετε ένα χαλαρό, ποιοτικό γεύμα με τον σύντροφο ή την παρέα σας. Και όταν λέμε ποιοτικό γεύμα, το εννοούμε στο απόλυτο, αφού η κουζίνα του Wonderland food + play είναι σωστή οικογενειακή επένδυση και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει, από εκείνες των βραβευμένων εστιατορίων!

Ωράριο Παιδότοπου: Δευτέρα έως Παρασκευή 5:00 μ.μ – 10:00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή 11:00 π.μ – 11:00 μ.μ.
Ωράριο Εστιατορίου: Σαββατοκύριακα & αργίες: 12:30 μ.μ. – 23:00 μ.μ.