Η TOMS σε προσκαλεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για παιδιά και γονείς στα καταστήματα της, Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Για ακόμη μια χρονιά η TOMS φιλοξενεί το πιο διαδραστικό φεστιβάλ, ειδικά αφιερωμένο σε παιδιά και γονείς. Για τρία γιορτινά Σάββατα 30/03, 20/04 και 18/05 στο κατάστημα της TOMS στην Αθήνα (πλατεία Μητρόπολης 8) και τις Κυριακές 14 /04, 12/05 και 9/06 στο κατάστημα TOMS της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 22), γονείς και παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία για δημιουργικό παιχνίδι, workshops και εκπαιδευτική διάδραση στα πιο kid friendly spots των δύο πόλεων.

Fam Fiesta, ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια!

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται και φέτος να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια! Παράλληλα, γεμίζει τις αποσκευές του και παρουσιάζεται για πρώτηφοράστοκοινότηςΑθήναςμετηδημιουργία τριών μοναδικών γιορτινών projects, μετατρέποντας τα Σάββατα της πρωτεύουσας σε fiesta για όλη την οικογένεια.

Η ομάδα του KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά! Έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο, αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, η ομάδα του KIDOT προσφέρει μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες τη βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση μία ποικιλία θεματικών. Τα καταστήματα της TOMS είναι ο ιδανικότερος προορισμός για να πραγματοποιηθούν τα KIDOT festival αφού η φιλοσοφία του brand είναι η προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα δύο καταστήματα ΤΟΜS που θα φιλοξενήσουν το Fam Fiesta βρίσκονται στα κεντρικότερα σημεία των δύο πόλεων, με εύκολη πρόσβαση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και χώρους φιλικούς στο παιδί και την οικογένεια με πολυάριθμες δυνατότητες.

Στα Fam Fiesta θα φιλοξενηθούν εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασηςμεταξύτωνμελώντηςοικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις. Θα υπάρχουν και πολλά παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι. Σε αυτές τις μαγικές συναντήσεις, τα γιορτινά μας Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα σε όλην την οικογένεια!

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Fam Fiesta απευθύνεται σε παιδιά από βρεφική ηλικία έως και 12 ετών καθώς και ενήλικες με δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ των διαφόρων ηλικιών. Κατά τη διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούνlounge και χώροι ενηλίκων, food &drink bar, family market/allday event καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

  • Athens Edition 2019

Toms Flagship Store, πλατεία Μητροπόλεως 8, Σύνταγμα

Σάββατο 30 Μαρτίου, Σάββατο 20 Απριλίου, Σάββατο 18 Μαΐου, 11.00 – 18.00

  • Thessaloniki Edition 2019

Toms Flagship Store,Τσιμισκή 22

Κυριακή 14 Απριλίου, Κυριακή 12 Μαΐου, Κυριακή 9 Ιουνίου, 11.00 – 18.00

  • More info

Σε περιμένουμε και φέτος.

Με κάθε σου αγορά βοηθάς την TOMS® να αντιμετωπίσει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Με τη πιστοποίηση του οργανισμού B Corp.

Για περισσότερες πληροφορίες info@thisisplay.gr I 211 40 32 936
Κεντρική διάθεση 210 3230870 / TOMS flagship stores Tsimiski 22 Thessaloniki &PlateiaMitropolis 8 Athens
www.toms.gr.