Η ομάδα της Angel Dancesport Academy, πιστεύει πως ο χορός είναι μία μοναδική εμπειρία για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο χορός είναι έκφραση όλων όσων σκεφτόμαστε κι αισθανόμαστε και η ομάδα της Angel υπόσχεται να μας βοηθήσει να εκφραστούμε.

Οι δύο σχολές της Angel Dancesport Academy βρίσκονται στον Πειραιά και την Αργυρούπολη και με 15 χρόνια εμπειρίας, εξειδικεύονται σε ηλικίες από 3,5-18 ετών σε όλα τα είδη χορού και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους μετρούν πολλές επιτυχίες.

Ίσως η καλύτερη βράβευση κι αναγνώριση είναι το βραβείο που κέρδισε μαθήτρια της σχολής από την παγκόσμια ομοσπονδία χορού IDTA ως η μοναδική στον κόσμο με το μεγαλύτερο βαθμό σε εξετάσεις χορού. Η κατάρτιση και η ενέργεια ολόκληρης της ομάδας, συμβάλλουν στο άρτιο αποτέλεσμα το οποίο επιβεβαιώνεται με τις ποικίλες διακρίσεις σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Θέλοντας να γιορτάσουν τα 15 χρόνια λειτουργίας τους, η Angel Dancesport Academy, θέλει να κάνει ένα δώρο σε όλους όσους έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους, τόσα χρόνια. Προσφέρει έκπτωση 15% σε ομαδικά μαθήματα χορού για όλο το σχολικό έτος 2018-2019 με μόνη προϋπόθεση να αναφέρεται το όνομα “SUGAR FREE PRESS”.

ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βασιλέως Γεωργίου & Κουντουριώτου 147, Πειραιάς | τηλ: (+30)2104119163 – 4 |

ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τεγέας 17 & Λαμίας, Αργυρούπολη | τηλ: (+30)2109959993 |