Η Νίνα Μαζάνη κυκλοφορεί μία καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί» και μέσα από τη δουλειά της αναμένεται να μας απασχολεί συχνά από εδώ και μπρος… Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός. Νέα, ιδιαίτερη και πολλά υποσχόμενη φωνή, σίγουρα κάπου θα την έχετε συναντήσει να ερμηνεύει παλιές επιτυχίες, ξένες ή ελληνικές, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Από τα πρώτα βήματά της, η Νίνα Μαζάνη συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνοντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

Πρόσφατα ξεκίνησε η συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI / Universal για την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου.

Η Νίνα Μαζάνη έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μέσα από τις μιμήσεις της και ασχολείται επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις, με σημαντικότερο σταθμό τη συνεργασία της με την Disney για τις ταινίες «The Lion King» (2019) και «Encanto» (2021).

Είναι επίσης γνώστης της ελληνικής νοηματικής γλώσσας, την οποία συχνά εντάσσει στην καλλιτεχνική έκφρασή της.

Η φωνή της Νίνας Μαζάνη έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη χροιά της, τη βραχνάδα, τη δυναμική και την ενέργεια που μεταδίδει.

Σήμερα συστήνεται δισκογραφικά με το πρώτο τραγούδι της. Μία ιδιαίτερη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», σε στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου και μουσική του Μάριου Τόκα.

Μία φρέσκια, καλοκαιρινή εκδοχή του τραγουδιού, μία νέα πνοή σε ένα τραγούδι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.