Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει συναυλία εν κινήσει πάνω σε ένα φορτηγό, το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγο το μουσικό του ταξίδι στην Αθήνα από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την Πρωτοψάλτη μπροστά από το όχημα, ενώ εξηγεί επίσης ποιο είναι το μήνυμα της Σαββατιάτικης πρωτοβουλίας: «Στον δρόμο με Αγάπη. Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!»

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αθήνας, το φορτηγό θα περάσει και θα σταθεί μπροστά από νοσοκομεία αναφοράς όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού: «Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς».

Posted by Alkistis Protopsalti Official on Saturday, 25 April 2020