Είναι από τα τυπάκια που τα θες για κολλητό σου, από αυτούς που θα κάτσετε στον καναπέ και θα βλέπετε Netflix μέχρι το ξημέρωμα. Με μία προϋπόθεση(!!!), να έχεις το κινητό στο αθόρυβο και να μην κάνεις φασαρία όσο θα βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά. Είναι αισιόδοξος, αγαπάει τη ζωή, την Ικαρία, την οικογένεια του, τα ταξίδια αλλά και τον σκύλο του. Δεν του αρέσει να πλένει πιάτα, βαριέται να μαγειρεύει, δεν είναι το καμάκι της παρέας, ενώ μαμάδες και γιαγιάδες τον λατρεύουν. Ο λόγος για τον Ηλία Μουλά το πιο «κακό» καμάκι της τηλεοπτικής σεζόν!
Συναντηθήκαμε στα Εξάρχεια για να πιούμε τον καφέ μας αλλά και να μου λύσει κάθε απορία για το πως προέκυψε ο ρόλος του Τατούι, η συνεργασία του με το Γιάννη Μπέζο, αλλά και η συνεργασία με το Εθνικό στο έργο «Ξύπνα Βασίλη»!

Συνέντευξη στη Δήμητρα Βγενά

Συνέντευξη στη Δήμητρα Βγενά

Είσαι μόλις 26 χρονών, αλλά με μια πολύ ωραία πορεία ως τώρα. Το φανταζόσουν όταν πρωτοξεκίναγες;
Σχεδόν 27 (γελάει), Αν το φανταζόμουν… ήθελα να το φαντάζομαι μ’ έναν τρόπο. Αλλιώς δεν θα το έκανα, σίγουρα έχω μια αισιοδοξία, έχω τις φιλοδοξίες μου και εγώ, ήθελα και θέλω ακόμη και άλλα πράγματα. Προσπαθώ να πατάω τα πόδια μου στη γη, αλλά στην ερώτηση που μου έκανες θα σου πω πως ναι. Κρυφά μέσα μου το φανταζόμουν.

Η ιδέα να γίνεις ηθοποιός πως γεννήθηκε;
Σε πολύ μικρή ηλικία, είναι λίγο θολά γιατί ήμουν πολύ μικρός, αλλά έχω πολλές αναμνήσεις, να είμαι σε θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο και να περνάω πάρα πολύ ωραία. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται πιο καθαρές, αρχίζω να θυμάμαι στα τέλη του Δημοτικού αρχές Γυμνασίου να παίζω θέατρο. Ας το πάμε από την αρχή όμως, έχω δυσλεξία, έχω πρόβλημα συγκέντρωσης και έχω κάποιες αναμνήσεις που ενώ παίζω τις πρώτες μου παραστάσεις και βρίσκομαι πάνω στη σκηνή καταλαβαίνω πως είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Εκεί συνειδητοποιώ πως ενώ είμαι πάνω στο ρόλο και παίζω και έχω την αίσθηση του κοινού που γελάει, την ίδια στιγμή συνειδητοποιώ πως είμαι απίστευτα συγκεντρωμένος. Μπορούσα να ξέρω ποιες είναι οι επόμενες ατάκες μου, τι πρέπει να κάνω, παρατηρούσα το κοινό, ήξερα αν κάποιος κουνιέται, που είναι τα αντικείμενα μου και όλο αυτό ξαφνικά με ενθουσίασε! Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν τόσο πολύ συγκεντρωμένος. Και κάπως όλο αυτό άρχισε να με ιντριγκάρει πως πρέπει να ψάξω αυτό το κομμάτι να δω τι γίνεται. Για ποιο λόγο όταν είμαι στην τάξη, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και το μυαλό μου φεύγει και φαντάζεται πράγματα και όταν είμαι πάνω στη σκηνή ηρεμώ… Και εκεί ήταν που έγινε το πρώτο κλικ μέσα μου πως πρέπει να ψάξω αυτόν τον τομέα.
Θυμάμαι επίσης στο Δημοτικό να παίζω σε θεατρικές παραστάσεις και αυτό που μου άρεσε ήταν που έκανα τους θεατές να γελάνε πολύ εύκολα.

Γενικά σου αρέσει να κάνεις τους άλλους να γελάνε;
Ναι, ναι! Πάρα πολύ! Στο σπίτι, στην παρέα, στο χωριό μου έπαιρνα τα ξαδέλφια και τους φίλους μου και τους σκηνοθετούσα και κάναμε μίνι σκετς και φώναζα μετά τους γονείς μου να τους το δείξω γιατί μου φαινόταν αστείο. Είχα λίγο αυτό το σύνδρομο του κλόουν.

Αν δεν ασχολιόσουν με την υποκριτική με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;
Θα ήθελα να γίνω πιλότος! Δεν ξέρω με μαγεύει η ιδέα του να είσαι ψηλά στον αέρα. Κατάλαβα πολύ νωρίς ότι πρέπει να ξέρεις καλά μαθηματικά για να το κάνεις και εγώ δεν τα πήγαινα καθόλου καλά. Με το που εμφανίστηκαν τα γράμματα μέσα στους αριθμούς εγώ το έχασα. Με το που μου είπαν αυτό ίσον x, λέω τι x παιδιά εγώ ήξερα αριθμούς. Εκεί για εμένα τελείωσαν (γελάει)!

Κινηματογράφος, θέατρο ή τηλεόραση; Ποιο απ’ όλα είναι πιο πολύ Ηλίας;
Κλασσική ερώτηση, γιατί πάντα μας την ρωτάτε αυτή (γελάει) δεν ξέρω εγώ τα αγαπάω όλα! Αγαπάω μια καλή συνεργασία, μια καλή δουλειά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με την τηλεόραση ούτε με το θέατρο ούτε με τον κινηματογράφο. Σίγουρα το θέατρο έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί με αυτό ξεκίνησα, αυτό αγαπώ και θέλω να έχω μεγάλη επαφή μαζί του. Δηλαδή, θα αντέξω να μην κάνω τηλεόραση για 5 -10 χρόνια, δεν θα αντέξω όμως να μην είμαι πάνω στη σκηνή για τόσα χρόνια.

Στην τηλεόραση σ’έχουμε γνωρίσει μέσω κωμικών ρόλων, αρχικά στον “Αστέρα Ραχούλας” και τώρα στο “Πέτα τη Φριτέζα”. Θα ήθελες έναν πιο δραματικό ρόλο σε επόμενη δουλειά σου στην τηλεόραση;
Πολύ! Θα μου άρεσε πάρα πολύ. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι δραματικοί ρόλοι. Η αλήθεια είναι πως δεν γίνονται πάρα πολλές παραγωγές που τουλάχιστον εμένα να με εκφράζουν στην τηλεόραση μέχρι τώρα έχουν γίνει λίγα πράγματα που τα είδα και είπα θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά ναι εννοείται είμαι ανοιχτός.

Το φόρτε σου είναι οι δραματικοί ρόλοι ή οι κωμικοί;
Δεν με ενδιαφέρει πολύ, μ’ ενδιαφέρει να μην είναι πολύ μονόπλευρος. Δηλαδή, μια από τις αγαπημένες μου στιγμές του Λάκη, του χαρακτήρα που υποδύομαι τώρα είναι στα πρώτα επεισόδια που μιλάω με τον Κίμωνα Ορλώφ (Φάνη Μουρατίδη) και με ρωτάει ποιοι είναι οι γονείς σου, γιατί είσαι με τον θείο σου και όχι με την οικογένεια σου και υπάρχει ένας πολύ ωραίος μικρός μονόλογος που ο Λάκης γειώνεται και σοβαρεύει πάρα πολύ και βγάζει ένα κομμάτι της ψυχής του. Του λέει λοιπόν, πως αυτοί δεν τον είδαν ποτέ σαν γιο τους και αυτός δεν τους είδε σαν γονείς και δεν έχει σημασία ποιος είναι ο βιολογικός σου γονέας αλλά ποιος σε μεγάλωσε και εκείνον τον μεγάλωσε ο θείος του και τα λοιπά. Αυτό λοιπόν το κομμάτι, είναι το αγαπημένο μου του Λάκη, το οποίο δεν είναι κωμικό γιατί είναι ένας κωμικός χαρακτήρας που λέει χαζομάρες και γελάμε, αλλά ταυτόχρονα σου δείχνει ότι δεν είναι ένα καρτούν, δεν είναι μονόπλευρος, έχει και άλλες πλευρές. Μου αρέσει όταν βλέπω μια δραματική ταινία, να έχει μέσα χιούμορ. Μου αρέσει να μπερδεύω τα πράγματα.

Τηλεόραση βλέπεις;
Όχι πολύ, δεν βλέπω. Βλέπω σειρές στο Netflix φανατικά. Τώρα αυτή τη στιγμή βλέπω το Making a murder. Είναι ένα ντοκιμαντέρ, όχι ακριβώς σειρά, πολύ στενάχωρο. Θέλω να δω το Black mirror τώρα που βγήκαν τα καινούργια, θέλω να δω τη δεύτερη σεζόν του Dark. Επίσης θέλω να δω και το Peaky Blinders. Μου αρέσουν πολύ οι σειρές και οι ταινίες, δεν είμαι παιδί της τηλεόρασης. Από την τηλεόραση μου άρεσε πάρα πολύ Το Νησί, πιο πρόσφατα μου άρεσε Η Λέξη που δεν λες, αλλά και από παλαιότερα μου άρεσε το Παραπέντε αλλά και Οι Άσφαιροι, μια σειρά στον Alpha.

Ο “Αστέρας Ραχούλας” πως προέκυψε;
Είχα πάει για μια οντισιόν για το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα στον Alpha και νομίζω είχαν συζητήσει το όνομα μου και με ξαναπήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να ξαναπάω αλλά για κάτι άλλο αυτή τη φορά. Και έτσι πήρα τον ρόλο του Τατούι στον Αστέρα Ραχούλας.

Μετά την επιτυχία και των δύο σίριαλ αλλά και των ρόλων που υποδύθηκες, θα μπορούσες να πεις πως… έγινες διάσημος και σε κυνηγάνε τα κορίτσια;
Χαχαχα όχι δεν είμαι διάσημος! Δεν θέλω και να γίνω διάσημος, διάσημος γίνεσαι και αν βγεις στο Σύνταγμα γυμνός. Όμως το να αναγνωριστώ για την δουλειά μου και συγκεκριμένα για το ότι θα είμαι καλός στη δουλειά μου είναι κάτι διαφορετικό, και αυτό ναι, θα ήθελα να πούνε «Α! αυτόν τον τύπο τον ξέρω και είναι καλός στη δουλειά του» αυτό μου αρέσει!

Τα κορίτσια σε κυνηγάνε;
Όχι τα κορίτσια δεν με κυνηγάνε, καθόλου! Με αγαπάνε πάρα πολύ οι γιαγιάδες όμως, είναι το κοινό μου! Γιαγιάδες και μαμάδες πεθαίνουν, θέλουν να με ταΐσουν σπανακόπιτα. Είναι το κοινό μου και το αγαπώ!

Σε συνέντευξη σου δήλωσες πως ο Γιάννης Μπέζος είναι πολύ υποστηρικτικός με τους νέους ηθοποιούς. Πες μας τρία πράγματα που σου έμαθε;
Ο Γιάννης Μπέζος δίνει πάρα πολύ χώρο στους ηθοποιούς. Νομίζω πως όλα θα ενωθούν σε ένα, είναι μάθημα ζωής! Και για να το φέρω στα δικά μου τα μέτρα, όταν βλέπεις έναν ηθοποιό σαν τον Γιάννη Μπέζο, του οποίου η εμπειρία είναι λίγο τρομακτική και από την τηλεόραση και από το θέατρο, το να βλέπεις αυτόν τον ηθοποιό να είναι ανοιχτός να πω μια ιδέα εγώ, που έχω βγει έξι χρόνια από την σχολή και δεν έχω ούτε το 1/10 από την εμπειρία του και να είναι ανοιχτός να ακούσει την ιδέα μου πρώτον, και άμα του αρέσει να την δοκιμάσει ή να προσθέσει κάτι σε αυτήν είναι αφοπλιστικό. Αρχικά λες σου έδωσε χώρο να το πεις, σε δεύτερη φάση ότι μπορεί και να το δοκιμάσει, αυτό είναι υπέροχο και σε κάνει να σκέφτεσαι πως εγώ έχω την υποχρέωση να είμαι χίλιες φορές πιο ανοιχτός από αυτόν με οποιονδήποτε συνεργάτη. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε πάντα ανοιχτοί σε αυτή την δουλειά και να ακούμε τι μας λένε οι άλλοι. Πρέπει να δοκιμάζεις και αν δεν λειτουργεί το αφήνεις, αλλά το έχεις δοκιμάσει πρώτα! Πολύ γρήγορα ο Γιάννης Μπέζος μας έδειξε πως είμαστε ομάδα και είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, ώστε να ανθίσει η δουλειά αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά. Δεν μπορεί ο καθένας να παίζει μόνος του, δεν θα γίνει τίποτα!

Του χρόνου εκτός από τα τηλεοπτικά, θεατρικά που θα σε βρούμε;
Του χρόνου θα είμαι στο Εθνικό, αρχίζω τον Οκτώβριο, θα πάει δεύτερη χρονιά το «Ξύπνα Βασίλη» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη μια παράσταση με πολύ μεγάλη επιτυχία, που έγινε sold out μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες και έτσι συνεχίζουν και δεύτερη χρονιά. Το είχα δει σαν θεατής, ξετρελάθηκα, οπότε όταν μου ήρθε η πρόταση για αντικατάσταση χάρηκα πάρα πολύ! Δεν θα πω τίποτε άλλο να έρθετε να το δείτε!

Ο Λάκης στο Πέτα τη φριτέζα είναι πολύ εξωστρεφής, χαρούμενος αλλά και… “καμάκι”. Παρολ’ αυτά είναι και πολύ συναισθηματικός αλλά φαίνεται να είναι και πληγωμένο τυπάκι. Μίλησε μας λίγο για το ρόλο του Λάκη.
Ο Λάκης είναι σιχαμένο καμάκι (γελάει) ας πούμε την αλήθεια… Ο Λάκης λοιπόν, είναι ο χαρακτήρας μου και τον αγαπώ πάρα πολύ όπως και όλους τους ρόλους μου. Προσπαθώ να τους καταλάβω και να τους δικαιολογήσω… Τον Λάκη λοιπόν τον αγαπώ γιατί είναι ένα παιδί της επαρχίας, έξω καρδιά, δεν πολύ φιλτράρει, ότι του έρχεται το λέει… Είναι και λίγο χαζοχαρούμενος είναι και λίγο πονηρός αλλά αυτό που με κερδίζει στο Λάκη είναι η αγάπη του για το καλό. Ότι μπορεί και κάνει πέρα τους ίδιους του τους γονείς γιατί καταλαβαίνει πως είναι άνθρωποι που δεν κρύβουν μέσα τους φως, δεν έχουν τίποτα καλό. Είναι άνθρωποι που θέλουν να καταστρέψουν το χωριό να το πουλήσουν στους Ρώσσους και να το κάνουν Μύκονο. Είναι έτοιμοι να πουλήσουν την ψυχή τους. Ο Λάκης λοιπόν, είναι έτοιμος να θυσιάσει αυτή τη σχέση και να πάει με τον θείο του ο οποίος είναι ένας άνθρωπος λαϊκός, του μόχθου που θέλει να κάνει καλό και αγαπάει το μέρος που ζει. Είναι πολύ συγκινητικό.

Αλήθεια, τι κοινά υπάρχουν στο χαρακτήρα του Ηλία και του Λάκη;
Κοινά στοιχεία με το Λάκη είναι αυτό της τρέλας, που κουβαλάμε και οι δύο και αυτό της αισιοδοξίας. Και δεν ξέρω αν η τόση αισιοδοξία του Λάκη οφείλεται και σε μένα. Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή, μου αρέσει που ζω, μου αρέσει η κάθε μέρα. Επειδή ξέρω πως κάποια στιγμή θα πεθάνω και είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό, θέλω να περνάω όμορφα!

Ποια στοιχεία του Λάκη δεν αντέχεις;
Την καγκουριά του και το πέσιμο του που είναι… κακό!

Είσαι το καμάκι της παρέας;
Όχι καμία σχέση. Θα προσεγγίσω μια κοπέλα αλλά σίγουρα όχι όπως ο Λάκης. Σίγουρα όχι! Θα στεναχωρηθώ αν γνωρίσω μια κοπέλα και μου πει ότι της αρέσει το πέσιμο του Λάκη. Θα στεναχωρηθώ γι’ αυτήν, θα της πω «γιατί;;». Θα της πω να το τσεκάρει.. (γέλια)

Στην σειρά είσαι πολύ δεμένος με τον θείο σου αλλά και με τον ξάδελφο σου. Στη ζωή σου τι ρόλο παίζει η οικογένεια;
Πολύ σημαντικό! Επειδή τυχαίνει να είναι και οι δυο μου γονείς από το ίδιο νησί, και είναι όλοι οι θείοι μου, τα ξαδέλφια μου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες, οι νονοί μου εκεί, είμαστε ένα γιγάντιο σόι και είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Περιμένω να έρθουν οι διακοπές και να πάω στο νησί μου και να τους δω όλους. Όταν κάνουμε τραπέζια είμαστε πάρα πολλοί και γελάμε, με τα ξαδέλφια μου είμαστε και φίλοι και βγαίνουμε, αγαπώ θείες και θείους, γίνεται χαμός όταν βρισκόμαστε. Κάνουμε μικρά πανηγύρια!

Και η φιλία; Είναι ζωτικής σημασίας;
Φυσικά! Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Χωρίς τους φίλους μου θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Η φιλία είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Είναι ωραίο να μπορείς να επικοινωνείς με έναν ωραίο τρόπο με κάποιον, να βρεις μια ωραία γέφυρα και να μοιράζεσαι πράγματα εκτός της καθημερινότητας αλλά και ερωτήματα που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον να μοιραστείς σκέψεις. Η φιλία αν είναι λειτουργική και ωραία και δεν αποσκοπεί σε κάποιο δόλο σε κάνει και καλύτερο ως άνθρωπο! Και όπως έλεγε και η γιαγιά μου δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

Σαν πιτσιρικάς ποια ήταν τα αγαπημένα σου σίριαλ αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί;
Πάλι δεν έβλεπα πολύ τηλεόραση, έβλεπα τηλεόραση σαν πολύ μικρό παιδί. Έβλεπα παιδικά. Θυμάμαι πιο πολύ παιδικά παρά σειρές μυθοπλασίας. Έβλεπα πολύ θέατρο χάρη στη μαμά μου που με πήγαινε. Θυμάμαι το Παραπέντε που το βλέπαμε οικογενειακώς. Έβλεπα Ευτυχισμένοι μαζί αλλά και Της Ελλάδος τα Παιδιά που το ανακάλυψα στις επαναλήψεις, το Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς, Είσαι το ταίρι μου.

Τώρα που ανήκεις και εσύ στον ίδιο χώρο, με ποιον από τους ηθοποιούς που θαύμαζες πιτσιρικάς θα ήθελες να συνεργαστείς;
Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος είναι εξαιρετικός και στο θέατρο, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Μάκη Παπαδημητρίου. Μετά οι περισσότεροι είναι του θεάτρου.

Απ’ όσο ξέρουμε το “Πέτα τη φριτέζα” θα συνεχιστεί και του χρόνου. Τι να περιμένουμε από τη νέα σεζόν;
Θα σου δώσω τρελά spoilers, που κανονικά δεν πρέπει αλλά θα στα πω… Δεν ξέρω τίποτα! (γέλια) Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει παρακάτω. Μπορεί να μου πουν ότι πεθαίνω στο πρώτο επεισόδιο (γελάει) δεν έχω ιδέα! Εδώ είχαμε εμείς απορία και δεν μας έλεγαν!

Κατάγεσαι από την Ικαρία και είναι ένας τόπος που αγαπάς πολύ. Θες να μοιραστείς μια ωραία ανάμνηση από το νησί;
Χιλιάδες… η μισή μου ζωή είναι στην Ικαρία. Θα σου πω μια φάρσα με τα ξαδέλφια μου. Είχαμε φίλο που ξέραμε ότι φοβόταν πολύ, γενικά φοβητσιάρης και ειδικά με τα μεταφυσικά. Μαζευτήκαμε λοιπόν πολλοί από το χωριό, βαφτήκαμε λευκοί, βάλαμε λευκά σεντόνια και πήγαμε 2 η ώρα το βράδυ και κρυφτήκαμε σε αγρούς και τον περιμέναμε να περάσει… και πέρασε… Και φαντάζεσαι τι έγινε… Παραλίγο να μας μείνει!

Στην Ικαρία έχει μεγάλη αγάπη και η Τζένη Μπότση. Την είχες συναντήσει ποτέ στο νησί ή γνωριστήκατε στη σειρά;
Δεν έχει τύχει ποτέ να συναντηθούμε στο νησί. Μένουμε βασικά αντίθετα, ο ένας στην μία άκρη και ο άλλος στην άλλη. Εγώ είμαι από την πλευρά του Αγίου Κυρήκου και η Τζένη από την πλευρά του Ευδήλου. Ήξερα ότι ήταν από την Ικαρία, αλλά συναντηθήκαμε στη σειρά και φυσικά μιλάμε συνέχεια για την Ικαρία! Φέτος όμως το είπαμε ότι θα συναντηθούμε!

Τι σου αρέσει πιο πολύ στην Ικαρία; Είναι ένα μέρος που θα το διάλεγες για να μείνεις μόνιμα;
Αυτό που με αφήνει άφωνο στην Ικαρία, είναι ο συνδυασμός της θάλασσας με το βουνό. Η Ικαρία είναι μια βουνοκορφή σαν ένα τεράστιο βουνό που βούλιαξε στη θάλασσα και έμεινε η κορυφή του. Είναι ένα απότομο και άγριο νησί, καταπράσινο, με γαλάζια νερά, παραλίες με άμμο ή πέτρα. Γεμάτο από εξωτικά τοπία που τα βλέπεις και λες μάλλον είμαι στην Καραϊβική. Ναι στην Ικαρία θα μπορούσα να μείνω μόνιμα!

Πέντε πράγματα που σ’ αρέσει να κάνεις όταν δεν δουλεύεις;
Να είμαι με τα κοντινά μου άτομα, να βγάζω βόλτα τον σκύλο μου όσο περισσότερο μπορώ, να διαβάζω, να ακούω μουσική, να πηγαίνω σινεμά.

Και πέντε πράγματα που δεν σ’ αρέσει καθόλου να κάνεις;
Δεν μου αρέσει να πλένω τα πιάτα, δεν μου αρέσει να σιδερώνω, βαριέμαι να μαγειρεύω, δεν μου αρέσει να πηγαίνω στις Δημόσιες υπηρεσίες, δεν μου αρέσει να πηγαίνω στους γιατρούς να κάνω εξετάσεις. Αυτά!

Μεγάλωσες στο Γκύζη, αλλά που σου αρέσει να συχνάζεις;
Στο κέντρο. Μου αρέσει το κέντρο πάρα πολύ. Με μαγεύει, ενώ ξέρω ότι έχει πολύ ασχήμια, με έναν τρόπο μου αρέσει!

Στον Πειραιά έρχεσαι μόνο για να πάρεις το καράβι για την Ικαρία ή τον προτιμάς και για τις εξόδους σου;
Στον Πειραιά έρχομαι μόνο για να πάρω το καράβι… (γελάει) . Παρολ’ αυτά αγαπάμε Πειραιά! Υπάρχουν μέρη στον Πειραιά πολύ ωραία. Δούλευα στον Πειραιά, στη Μαρίνα Ζέας. Αλλά αυτό που ακούγεται, είναι πως ο Πειραιάς ανεβαίνει, γίνονται έργα, και στο κέντρο εκεί που είναι το Δημοτικό Θέατρο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!