Με τις γιορτές να είναι μια ανάσα μακριά, έχουμε αρχίσει να ολοκληρώνουμε τα γιορτινά μας σύνολα, με τις εναπομείνασες λεπτομέρειες να αποτελούν τα εορταστικά μας χτενίσματα στα μαλλιά.

Με την βοήθεια του Μάνου Πολυχρονίδη, ιδιοκτήτη και manager του Chic Shock, πάμε να δούμε παρέα τα 5 πιο ενδιαφέροντα hairstyles που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε φέτος για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και να απολαύσετε στο έπακρο τη διαδικασία της προετοιμασίας!

Ponytail

Το πιο απλό και κομψό χτένισμα που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι σίγουρα η αλογοουρά. Ισιώστε τα μαλλιά σας ή αφήστε τα φυσικά, πριν τα μαζέψετε σφιχτά σε έναν χαμηλό πιάσιμο. Μη διστάσετε να προσθέσετε αξεσουάρ, όπως κοκαλάκια και πέρλες για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Curls

Υπάρχουν χιλάδες χτενίσματα με σγουρά μαλλιά που θα μπορούσατε να δείτε για να πειραματιστείτε. Hailey Bieber, Ariana Grande, Meghan Markle και πολλές ακόμη στιλάτες γυναίκες λατρεύουν τα σγουρά μαλλιά και τα επιλέγουν για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Απογειώστε τα με όγκο και ιδιαίτερα πιασίματα.

Beam

Τι καλύτερο για τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου από ένα κομψό και διακριτικό σινιόν, που θα εγγυηθεί μινιμαλιστική τελειότητα και safe αποτέλεσμα. Αν θέλετε να του χαρίσετε και μια προσωπική πινελιά, στολίστε τον κότσο σας με μερικά ψεύτικα λουλούδια ή μικρές πλεξούδες.

Updo

Ένας ψηλός φανταχτερός κότσος είναι ό,τι πρέπει για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας τις ημέρες των γιορτών. Στο πλάι, με ελαφρείς κυματισμούς και μερικές τούφες να ανεμίζουν μπροστά ή σε ένα επιμελώς ατημέλητο πιάσιμο, το διαχρονικό updo θα σας λύσει τα χέρια.

Braids

Μήπως φέτος να μετατρέπατε τα μαλλιά σας σε κόσμημα; Eπισκεφθείτε το αγαπημένο σας κομμωτήριο και ζητήστε από τους ειδικούς να πλέξουν τα μαλλιά σας σε ιδιαίτερες κοτσίδες, ξεκινώντας από την κορυφή και τελειώνοντας στην άκρη.


Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6
Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά
Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli