Μιας και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις γιορτές πάμε να ανακαλύψουμε με τη βοήθεια του Μάνου Πολυχρονίδη hairstylist και ιδιοκτήτη του Chic Shock, τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας και να απογειώσετε το look σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ μαλλιών! 

Χαλαρή πλεξούδα με καπέλο

Ένα από τα πιο κλασσικά φθινοπωρινά χτενίσματα είναι η χαλαρή πλεξούδα στο πλάι. Αποτελεί ιδανικό χτένισμα για μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά και είναι σίγουρα μια γρήγορη και κομψή επιλογή. Συνδύασε τη κάποιο καπέλο, μπερέ ή σκούφο για ένα πιο τολμηρό look!

Ψηλή μισή αλογοουρά με μαντίλι

Ακόμα ένα γρήγορο χτένισμα για να δοκιμάσεις είναι η ψηλή αλογοουρά. Πρόσθεσε ένα μαντήλι ή μια κορδέλα σε γήινες αποχρώσεις για δημιουργήσεις ένα απόλυτα φθινοπωρινό χτένισμα.

Ψηλή μισή πλεξούδα με κότσο

Μια ιδιαίτερη παραλλαγή του προηγούμενου χτενίσματος. Δοκίμασε το αν είσαι λίγο πιο συνηθισμένη στο να φτιάχνεις πλεξούδες. Ξεκίνα από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου, συνέχισε να πλέκεις μέχρι να φτάσεις στο μέσο και με τα υπόλοιπα μαλλιά της πλεξούδας φτιάξε ένα χαλαρό κότσο σινιόν. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κάνεις παραπάνω από μια πλεξούδες γαλλικές ή αντίστροφες.

Half up με πλεξούδες

Τα half up χτενίσματα είναι μια καταπληκτική λύση για μαλλιά δεύτερης μέρας που δεν έχουν τόσο όγκο. Χώρισε τα μαλλιά σου οριζόντια και φτιάξε δύο πλεξούδες με το πάνω μισό μέρος των μαλλιών σου. Στερέωσε τα με ένα λαστιχάκι ή με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου.

Πλεξούδα καταρράκτης

Για εσένα που τα μαλλιά σου είναι λίγο πιο κοντά δοκίμασε να φτιάξεις τη πλεξούδα καταρράκτη για ένα πιο ρομαντικό στυλ. Πρόσθεσε μπούκλες με ένα ψαλίδι μαλλιών και είσαι έτοιμη!

Πλεξούδες στη κορυφή

Εύκολο, γρήγορο και με παιχνιδιάρικη διάθεση χτένισμα για το φθινόπωρο. Tip:Καθώς δημιουργείς τις πλεξούδες πρόσθεσε μαλλιά μόνο από τη πάνω πλευρά ώστε να έχεις ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Στέκες

Την πρωτοείδαμε στο gossip girl όπου αποτελούσε το χαρακτηριστικό αξεσουάρ της Blair Waldorf και συνεχίζει δυναμικά να πρωταγωνιστεί στα hair trends! Κυκλοφορεί σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια ενώ είναι από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσεις ένα πιο εντυπωσιακό και εκκεντρικό look.


Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6 

Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά 

Instagram: chicshock_piraeus_piraeus