Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ από δράστες που του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά του.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους δράστες να έχουν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου, οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν στις 14:15 το μεσημέρι.

Οι δράστες ήταν δύο που επέβαιναν σε δίκυκλο, πιθανότατα τύπου σκούτερ. Την ώρα που ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29, οι δράστες τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Εργαζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ενώ ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.