«Αν δεν έχεις θέληση για μάθηση κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν όμως είσαι αποφασισμένος να μάθεις κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει!»

Το Δια Βίου Σπουδαστήριο αποτελεί ένα επαγγελματικό εγχείρημα γνωστών εκπαιδευτικών με πολυετή διδακτική παρουσία στον Πειραιά, ιδρύθηκε το 2016 και φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον χώρο των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Ήδη στα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μαθητών και γονέων οι οποίοι μιλούν για το υψηλό ποσοστό των επιτυχιών μας, τον άψογο επαγγελματισμό αλλά και το φιλικό περιβάλλον.

Εκτός αυτού, το σπουδαστήριο η διδακτική πράξη υλοποιείται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον μέσα σε φωτεινές, ευχάριστες και προσεγμένες σε κάθε τους λεπτομέρεια αίθουσες.

Με πολύ προσοχή κι αγάπη γι’ αυτό που κάνουν προετοιμάζουν συστηματικά και με επάρκεια τους μαθητές μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την απαιτητική δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Προσφέρουν στους υποψηφίους τα γνωστικά εκείνα εφόδια που θα τους οδηγήσουν με σιγουριά στην εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης στα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους εξέλιξη αλλά και την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.

Αλκιβιάδου 131, 6ος όροφος, Πειραιάς. Τ: 2104100133

  FB: Δια Βίου Σπουδαστήριο

Instagram: diaviouspoudastirio

www.dvs.edu.gr