Βόλτα στον Πειραιά με τα ιστορικά λεωφορεία έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής των Βαίων. Για ακόμη μια χρονιά σας καλούν και σας περιμένουν για την καθιερωμένη εορταστική βόλτα “στο παρελθόν”.

Tα Σωματεία Εργαζομένων Ο.ΣΥ. ΑΕ πρώην ΗΛΠΑΠ, υπό την αιγίδα της Ο.ΣΥ. ΑΕ, καλούν τούς φίλους στην καθιερωμένη εορτή, Κυριακή των Βαΐων το πρωί (21/4/2019) που πραγματοποιείται στο Αμαξοστάσιο Νέου Φαλήρου (Μεγ. Αλεξάνδρου 13-15, Πειραιάς, 185 33) .
Από τις 12 περίπου μέχρι τις 13.00 θα βγουν για βόλτα τα 2 ιστορικά Trolley FIAT, κατασκευής του 1938 και Ziu και το λεωφορεία Scania Vabis της ΟΣΥ Α.Ε.


Την ίδια στιγμή ένα ειδικό δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με το επισκευασμένο “Πράσινο” Volvo SB 756 Σαρακάκη, #34 που ανήκει στην ομάδα Παλιά Ἑλληνικά Λεωφορεῖα / Bus Oldtimers Hellas.Όπως συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις, η δράση γίνεται εν γνώσει των αρμοδίων φορέων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής.
Μέσα στο χώρο του μουσειακού οχήματος θα μπορούν να επιβιβαστούν μόνο καθήμενοι. Όσον αφορά το αίτημα για την εκτέλεση ενός και μόνου δρομολογίου είτε προς το Πέραμα, είτε προς το Σύνταγμα εξετάζεται και θα υπάρξει αναλυτική πληροφόρηση προς τους ενδιαφερομένους.