Οι εορταστικές μέρες πλησιάζουν και εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη να βολτάρουμε στα μαγαζιά για να βρούμε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους μας. Δώρα χρήσιμα και πρακτικά, που θα τα διπλώσουμε σε χριστουγεννιάτικο φύλο περιτυλίγματος και θα τα βάλουμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με πολύ- πολύ αγάπη!

Οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι σίγουρα πολλές, ωστόσο τίποτα δε συγκρίνεται με ένα καλό ζευγάρι παπούτσια που αποτελεί εγγύηση δώρου, αφού κανείς δε λέει μπορεί να τους αντισταθεί! Είτε θέλεις να το κάνεις δώρο στο/στη σύντροφό σου, είτε στη μαμά σου, είτε στην κολλητή σου, είτε στα μικρά παιδιά που τρελαίνονται για δώρα αυτές τις μέρες, το Κοκορίκο Shoes, σου δίνει πολλές και διαφορετικές επιλογές.

  • Γυναικεία sneakers. Με απαράμιλλο στύλ και κομψότητα, τα γυναικεία sneakers από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Είναι ίσως τα πιο άνετα παπούτσια για να συνοδεύσετε τις εμφανίσεις σας από το πρωί ως το βράδυ. Το ιδανικό δώρο για τις γυναίκες που σας περιβάλλουν κι αγαπούν την άνεση και την καλαισθησία.

  • Ανδρικά sneakers. Για τους άνδρες της παρέας, τα sneakers είναι επίσης must. Προσφέρουν άνεση για όλες τις ώρες της ημέρας και μπορούν να συνδυαστούν με κοστούμι ή και casual ντύσιμο. Σε πολλά σχέδια και τιμές, για να βρείτε το κατάλληλο για τον άνθρωπό σας. Θα είναι ένα δώρο διαφορετικό και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

  • Παιδικά Παπούτσια. Για τους μικρούς μας φίλους, το Κοκορίκο Shoes, έχει φροντίσει ιδιαίτερα αφού όλα τα παιδιά χαμογελούν στην ιδέα καινούργιων παπουτσιών. Θα τα δείξουν στους φίλους τους, όλο περηφάνεια και θα βιαστούν να τα φορέσουν στην επόμενη έξοδο. Θα βρείτε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, για αγόρια και κορίτσια. Μπαλαρίνες, αθλητικά, casual, μπότες για το χειμώνα και πολλά ακόμα, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία για τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων.

  • Αθλητικά. Οι περισσότεροι από εμάς επιδιώκουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας, ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Ακόμη κι αν δεν αθλούμαστε, το αθλητικό μας χαρίζει άνεση και πλέον μπορούμε να το ταιριάξουμε με casual εμφανίσεις. Για όποιον προορίζεται το δώρο σας, να είστε σίγουροι πως θα δικαιωθείτε, μόλις ανοίξει το κουτί!

  • Χουχουλιάρικες παντόφλες. Για το τέλος, αφήσαμε αυτό που όλοι αγαπάμε να φοράμε μόλις γυρνάμε σπίτι. Ζεστές κι άνετες παντόφλες, που θα σημάνουν το τέλος της ημέρας και των υποχρεώσεων. Υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα ζευγάρι χουχουλιάρικες παντόφλες, για να μας κρατήσουν ζεστούς τις χειμωνιάτικες ημέρες που έρχονται; Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί.

Αντωνίου Θεοχάρη 55, Καλλίπολη, Πειραιάς. T: 210 4521333

Facebook: Κοκορίκο Shoes Instagram: kokorikoshoes

www.kokorikoshoes.gr