Η πιο σπαρταριστική κωμωδία του καλοκαιριού ξεκινάει την περιοδεία της στις 24 Ιουλίου. -“Ένα μωρό για τρεις” θα χαρίσει άπλετο γέλιο στα καλοκαιρινά μας βράδια!

 

Τρεις συγκάτοικοι και ορκισμένοι εργένηδες, ζουν την πολυτάραχη ζωή τους σε ένα διαμέρισμα του Παρισιού. Το μόνο που τους απασχολεί είναι τα πάρτι και οι γυναίκες.

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα πάρτι, όταν ένας φίλος του Τζακ του ζητά μια χάρη. Να παραλάβει εκ μέρους του ένα πολύ σημαντικό πακέτο, όσο ο ίδιος θα λείπει σε ταξίδι. Ο Τζακ φυσικά δέχεται και μιας και ο ίδιος θα λείπει για τρεις εβδομάδες στην Ιαπωνία, ενημερώνει με τη σειρά του, τους συγκατοίκους του, τον Πήτερ και τον Μάικλ, να το παραλάβουν.

Η επόμενη μέρα τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, μόλις βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού τους, ένα μωρό κι ένα σημείωμα…Νομίζοντας ότι πρόκειται για το «πακέτο» που περίμεναν, το παίρνουν η ανέμελη και εργένικη ζωή τους αλλάζει για πάντα!
https://www.youtube.com/watch?v=tfY0CQH7l8s&feature=youtu.be

Παίζουν:

Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου, Θέμις Μαρσέλλου

Σκηνοθεσία – απόδοση: Θέμις Μαρσέλλου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 24 Ιουλίου – ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Σάββατο 25 Ιουλίου – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ALEX CINEMA

Κυριακή 26 Ιουλίου – ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουλίου – ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Τρίτη 28 Ιουλίου – ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Δ. ΚΙΝΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Πέμπτη 30 Ιουλίου – ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Δευτέρα 3 Αυγούστου – ΠΑΤΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ROYAL

Σάββατο 8 Αυγούστου – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ