Ως καλλιεργητές φιστικιάς στην Αίγινα, ο Παναγιώτης Μούρτζης και η οικογένειά του, ελέγχει κάθε φάση της παραγωγής. Από τη φύτευση, την καλλιέργεια και τη συγκομιδή, μέχρι το μαρινάρισμα, το ψήσιμο σε ειδικό φούρνο και τη συσκευασία στο χέρι. Η διαδικασία αυτή τους επιτρέπει να διατηρήσουν το μοναδικό προϊόν και να εγγυηθούν ότι όλα τα φιστίκια τους πληρούν τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα. Στο κατάστημα τους θα βρείτε έναν παράδεισο φιστικιού.

Στο κατάστημα τους, που βρίσκεται στην οδό Π. Ηρειώτη 57, εδώ και 21 χρόνια ο Γιώργος και η μητέρα του Νεκταρία Μούρτζη δημιουργούν πάνω από 30 γεύσεις με φίστικι εμπνευσμένες απο την παράδοση του τόπου τους. Δοκιμάστε τα περίφημα προϊόντα τους όπως το φιστικοβούτυρα, τα παραδοσιακά φιστικάτα, τους μπακλαβάδες με το περισσότερο ίσως φιστίκι που έχετε φάει ποτέ, το εξαιρετικό χειροποίητο παστέλι, τα φιστίκια τους σε όλες τις μορφές αλλά και σε πρωτότυπες γεύσεις.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ. ΦΙΣΤΙΚΙ. ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ. ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ. ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΤΣΑΙ. ΒΟΤΑΝΑ. TRADITIONAL SWEETS. PISTACHIO . DRY NUTS. CHOCOLATES. FINE TEAS . PREMIUM ROASTS OF COFFEE . SPICES. HERBS

ΠΑΝ ΗΡΕΙΩΤΗ 57 ΑΙΓΙΝΑ, ΤΗΛ. 30 22970 27649.

www.mourtzis.com

mourtzispistachio@gmail.com