Γυρίσαμε την πόλη, φάγαμε, λερωθήκαμε και σας παρουσιάζουμε επιτέλους με χαρά το μέρος που θα φάτε αυθεντικό, ζουμερό και λαχταριστό σουβλάκι! Το όνομα αυτού «Θες… Σουβλάκι» (φυσικά και θες, δεν χρειάζεται ερώτημα! ) και θα το βρεις για να δοκιμάσεις τις νοστιμιές του στο κέντρο του Πειραιά αλλά και Νίκαια. 

Με δυνατά σημεία του την ποιότητα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, την ποσότητα αλλά και το συνδυασμό κλασικής και νέας γεύσης το «Θες… Σουβλάκι» σας λέμε μετά βεβαιότητος πως μπορεί δικαίως να αποκαλείται το πιο λαχταριστό σουβλάκι της πόλης! 

Το δικό μας τραπέζι είχε «Ναπολέων» (καπνισμένη μελιτζάνα και ντομάτα, μαριναρισμένα σε αρωματικά βότανα, κατίκι Δομοκού και σάλτσα πέστο), «Λαχανικά Σχάρας με Μπισκότο από Προσούτο» (μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, κολοκυθάκι, μανιτάρι), «Κεμπάπ» (3τμχ, με κρεμμύδι, ψητή ντομάτα, ψητή πιπεριά, δύο πίτες και πατάτες τηγανητές), «Σουβλάκι συκώτι με γλυκάδια» ( 3τμχ, με ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι, δύο πίτες και πατάτες τηγανητές) και «Γιαουρτλού Κεμπάπ» (10 τμχ μίνι κεμπάπ πρόβεια με πίτες, ντομάτα ψητή και γιαούρτι). 

Αθηνών 25, Πειραιάς. T: 2104220201

Ελλησπόντου 36, Νίκαια. T: 2104900090

Facebook: Θες σουβλάκι

Instagram: thes.souvlaki