Είστε από εκείνους που κάθε φορά που κλείνουν τα μάτια, ονειρεύονται ταξίδια; Θα δίνατε ότι έχετε και δεν έχετε για να μπορούσατε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας ταξιδεύοντας;  Καλά, τώρα εδώ που τα λέμε, και ποιος δεν θα το ήθελε. Ποιος μπορεί να το κάνει είναι το θέμα! Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί, ένα μικρό ταξιδάκι, μια στο τόσο, θα καταφέρνετε να το κάνετε..! Εμείς θα σας το κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, παρουσιάζοντάς σας, μερικά απλά μυστικά για να βρείτε πρώτοι, τις πιο οικονομικές πτήσεις!

Συγκρίνετε μηχανές αναζήτησης

Μην επαναπαυθείτε στις υπηρεσίες μίας μόνο μηχανής αναζήτησης, αλλά συγκρίνετε τις τιμές σε πολλές διαφορετικές. Μερικές φορές συμφέρει καλύτερα να μπείτε κατευθείαν στο site της αεροπορικής εταιρείας.

Ταξιδέψτε όταν θα έχετε τον λιγότερο ανταγωνισμό

Αν μπορείτε, διαλέξτε μία ημερομηνία και ώρα που η πτήση σας δεν θα έχει πολλή ζήτηση. Μεσοβδόμαδες πτήσεις, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ είναι πάντα πιο οικονομικές.

Δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς

Αν είστε διατεθειμένη να κάνετε ενδιάμεσες στάσεις, μερικές φορές οι μηχανές αναζήτησης πτήσεων δεν θα σας δείξουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Κοιτάξτε την κάθε πτήση αναλυτικά, αφού μπορεί να έρθει πιο οικονομικά και να δείτε περισσότερα μέρη.

Παρακολουθήστε τις πτήσεις σας

Σε πολλά sites αναζήτησης πτήσεων μπορείτε να επιλέξετε να δέχεστε ένα e-mail όταν η τιμή στην πτήση που θέλετε, πέσει. Όταν έρθει το email και η τιμή είναι χαμηλή, αγοράστε τα εισιτήρια,άμεσα.

Κλείστε μία θέση τη φορά

Το κόστος δύο θέσεων σε μία πτήση είναι περισσότερο από το διπλό, απ’ το αν κλείνατε μία. Αν αυτό συμβαίνει με την πτήση σας, τότε κλείστε τις θέσεις μία μία.

Αλλάξτε browser

Eίναι κοινό μυστικό πως αν ψάχνετε μία πτήση πολύ συχνά, κάθε φορά η τιμή της θα είναι και πιο υψηλή. Γι’ αυτό αναζητήστε την πτήση από διαφορετικούς browsers!